Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/b/8/skattejuristen.se/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Skattetvist | Skattejuristen Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/b/8/skattejuristen.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

SKATTETVISTER

SKATTEVISTAtt driva en skatteprocess förutsätter dels god kännedom om de materiella reglerna, dels insikt om de formella reglerna. Det är väsentlig skillnad mellan att ha rätt och att få rätt och en felaktig tillämpning av förfarandereglerna kan leda till motgång för den enskilde trots en rättfärdig sak.

Vi är specialiserade på biträde i skattemål hos Skatteverket och skattedomstolarna och har omfattande erfarenhet från revisionsrelaterade frågeställningar som skattetillägg, betalningssäkring, anstånd, företrädares betalningsansvar för bolagets skatteskulder, personlig konkurs och återvinning i konkurs samt brottsmålsprocesser.

Med hänsyn till det komplicerade regelverket samt de värden som står på spel rekommenderar vi att ni kontaktar oss så tidigt som möjligt i processen.